Marie-Louise Zeisig, driver sedan 1986 företaget FramTona AB. Hon har utbildat i de flesta branscher, inom både näringsliv, stat, kommun och landsting runt om i hela Sverige och är även en eftersökt och uppskattad föredragshållare.

Framtona AB
Box 77
182 05 DJURSHOLM

08-755 05 00
0707-998892

mlz@framtona.se

Hennes pedagogiska förmåga gör att hon är anlitad både inom executive top-management och på ett bredare plan. Hon medverkar regelbundet i radio och tidningar som koppsspråksexpert. M-L Z är utbildad sångpedagog och operasångerska (bland annat anställd på Stora Teatern i Göteborg) och övriga universitetsstudier är retorik, psykologi, dramatik, musikvetenskap och franska.

M-L Z är främst praktiker. Hon har genom sin erfarenhet som pedagog, artist och utbildningskonsult en ovanligt heltäckande kunskap om vad som fungerar i mötet med åhörare och individ. Tack vare sin pedagogiska förmåga kan hon utmana deltagarnas invanda mönster utan att någonsin passera gränsen för hänsyn och integritet. Tillsammans med en gedigen teoretisk plattform tillhör hon en av landets främsta utbildare inom sina ämnesområden.

M-L Zeisig har bl.a. medverkat som föredragshållare i succéseminariet Kvinnor Emellan som har hållits 46 gånger runt om i Norden med cirka 55.000 deltagare.

Every second is a chance to make a good impression!

Marie-Louise Zeisig

Sårbarheten är styrkans baksida. Självtvivlet är kreativitetens baksida.

Marie-Louise Zeisig

När åhörarna blir viktigare än jag själv – då har jag hittat rätt fokus.

Marie-Louise Zeisig

Kunskapsöverföring möjliggörs först när din inställning till åhörarna är att de är smarta, begåvade, nyfikna och vetgiriga.

Marie-Louise Zeisig