Nytt namn och ny hemsida

By 31 mars, 2014Bloggen

Kära besökare på www.framtona.se,

Det här med att blogga är inte min grej. Jag har uttryckt det tidigare och säger det igen. Jag är däremot aktiv på Facebook och du får gärna bli vän med mig där för att ta del av mina tankar om samhälle, kommunikation och annat i min vardag.

Nu är det dessutom hög tid att ta tag i denna hemsida. Filmsnuttarna har slutat fungera och visserligen kan jag ladda upp de igen men de är för gamla … tycker i alla fall jag. Jag har därför låtit en expert på varumärken och digital kommunikation ta tag i det som jag själv inte klarar av så snart, snart kommer här en helt ny design, nytt namn och rykande färskt innehåll! Så håll ut och mejla eller ring hellre om det är något du vill veta eller diskutera!

Ny är våren och snart även denna hemsida!

2014-03-29-16.22.41-768x1024

Leave a Reply