Action-poesi (eller dikt-på-direkten) och boksignering!

By 10 september, 2012Bloggen

På torsdag, fredag och lördag ska jag göra något som jag aldrig har gjort förut: jag ska sitta på Sergelgatan och skriva ”action-poesi” och signera böcker! Är jättenervös samtidigt som det ska bli väldigt spännande och roligt! Kom förbi om du är i Stockholm så att jag inte behöver sitta alldeles ensam och dikta!

Acition-poesi går till så att du kommer till mig med en önskan om en dikt – till dig själv, någon du tycker om, någon du vill uppvakta, någon du vill överraska – eller något poetiskt till middagen, naturen, vovven, vännen. Eller kanske är du arg på något! På någon! Ilsken poesi går också bra. Jag ställer några frågor och utifrån svaren skriver jag sedan en dikt som du får med dig hem på direkten!  Dikten kostar inget förstås…

Du kan också köpa min bok Kliv fram, ta plats och tala! och få en  signerad!

Sergelgatan-13-16-september-1024x726

Leave a Reply